Nastavitve piškotkov

Novice

Nova prosta delovna mesta: SORTIREC BARVNIH KOVIN (m/ž)
21.09.2018

SORTIREC BARVNIH KOVIN (m/ž)

Kraj dela: Slovenja vas pri PtujuODKUPUJEMO!!!!
14.07.2015

Ko ne veste kam bi odpeljati stare radiatorje, stare peči, vodovodne pipe iz medenine, žaluzije in vrtne ograje iz aluminija in bi z njimi radi zaslužili še kakšen evro, se obrnite na nas.

Odkupujemo vse vrste odpadnih kovin:

  • Odpadno železo
  • Aluminij
  • Baker
  • Medenina
  • Bron
  • Svinec
  • Cink
  • Inox
  • Ostale barvne kovine....

Kontaktirajte nas oziroma se oglasite v naših zbirnih centrih:

Ljubljana (Cesta 24.junija 23 – Črnuče) Tel.:01/ 530 34 01

Maribor (Gosposvetska c. 84) Tel.:02/ 235 01 20

Slovenja vas pri Ptuju (Industrijska cona - Slovenja vas – Hajdina) Tel.:02/788 01 82

Kranj (Savska cesta 34) Tel.:08/384 59 90

Za višino zneska, ki vam ga bomo plačali za vašo kovino, se bomo dogovorili ob prodaji, saj se cene spreminjajo večkrat tedensko lahko tudi dnevno glede na svetovni trg.


NOVOST NA PODROČJU KOVINSKIH STREH!
16.10.2014

GRANITE HD KVALITETA BARVE!

Ta kritini zagotavlja boljšo UV zaščito in se uvršča v razred RUV3. Debelina pločevine je 0,6mm,nanos cinka, ki ščiti pločevino pred možnim rjavenjem pa Z225g/m2.
Nova garancija Isopan na navedeno kvaliteto strešnih plošč je sedaj 10 let. 

Da pa bi kvaliteta bila kar se da celovito zagotovljena, so v proizvodnji dodelali tudi preklope plošč, ki sedaj vsebujejo dodaten žleb za odtok vode. Prekopi lepo nalegajo drug na drugega, tako da poškodb v smislu prask pri montaži praktično ni.


Ponudba VRHUNSKIH strešnih kritin!
16.10.2014

Z velikim ponosom pa vas ob tej priložnosti še obveščamo, da smo razširili prodajni program na ponudbo vrhunskih strešnih kritin nemškega proizvajalca ROMAkowski.
NOVO: Na zalogi trapezna kritina ROMAkowski, 0,6mm, 18 mm PUR izolacije/alu folija, Z275g/m2, garancija 15 let!

Za več informacij nas pokličite ali obiščite v kateri od naših poslovnih enot.

Sejem DOM v Ljubljani!
28.01.2014

Za nami je sejem DOM v Ljubljani.  Vsem, ki ste nas obiskali se zahvaljujemo za obisk. Izkoristite lepo vreme in začetek sezone za zamenjavo vaše strehe. Ne pozabite, stalna zaloga strešnih kritin in fasadnih panelov Metrapan vaš čaka v skladišču Meltala.

 

Na zalogi kritina z izolacijo v obliki strešnika!
05.07.2013

Na zalogi imamo izolirano strešno kritino v obliki strešnika! Cena kritine s PUR izolacijijo in alu folijo na spodnji strani že za 17,80€/m2+ddv.
Več na: http://www.metrapan.si/61/

Na zalogi imamo polikarbonatne plošče!
02.04.2012

Na zalogi imamo polikarbonatne plošče GRECA5 (12mm) in MINICEL (3mm) dolžine 6 in 8 m! Nudimo vam brezplačni razrez celih plošč. Plošče so lahke, močne, izolativne in estetskega videza z 10 letno garancijo. Uporabljajo se za pokrivanje in zastekljevanje streh, za nadstreške, za rastlinjake, za zimske vrtove, za svetlobne pasove,....
http://www.metrapan.si/7/polikarbonati
Za več informacij nas pokličite!

Človeku prijazna kritina
22.08.2011

"Kritina Isodomus, revolucija na področju kakovostne kritine" Članek BIOkibernetika gospoda Slavka Gorenc: Kritina Isodomus, revolucija na področju kakovostne kritine.

Kritina Isodomus dosega s kakovostno izolacijo in obliko odlične fizikalne lastnosti. Oblikovno je zasnovana tako, da omogoča generiranje 7 zdravilnih BIOenergij 9. stopnje po BIOkibernetski lestvici.

Kritina Isodomus ta trenutek nima konkurence v svetu. Omogoča zdravo bivanje in predstavlja vrhunski dosežek na področju kakovostne kritine, kar je danes vse bolj pomembno. Izmerjeni BIOparametri po slovenski metodi G-ALFA pa to potrjujejo.

Poleg tega je lahka, saj znaša njena teža s kakovostno izolacijo vred le 11 kg na m2

Kje je ključ do tako visoke BIOfizikalne kakovosti kritine?

Merilni sistem G-ALFA omogoča opredelitev 12 stopenj škodljivosti in 12 stopenj zdravilnosti. Tehnologija uporabe BIOfizike 7, 13 in 33 dimenzionalnega prostora pa omogoča, da izvršimo s pomočjo simulacije v realnem času ustrezen BIOkibernetski ATEST, ki kakovost kritine ISODOMUS v celoti potrjuje.

Nova BIOtehnologija G-ALFA, nekatere podrobnosti so na spletni strani www.ati-e-import.si  je rezultat 15 letnih raziskav in ima izjemno gospodarsko vrednost na vseh področjih našega dela in ustvarjanja.

Gre za novo BIOtehnologijo, ki predstavlja pravo revolucijo na področju zaščite interesov kupca, kar je danes vse bolj pomembno.

Kritina Isodomus je danes trenutno daleč najboljša kritina, ki jo premore industrija kritin doma in v svetu. Le pravilno oblikovana kritina in drugi sestavni deli strehe so eden od osnovnih pogojev za zdravo življenje, ki omogoča generiranje zdrave populacije ter s tem hitro in učinkovito gospodarsko rast Slovenije.

Isodomus je ena redkih kritin, ki omogoča zdravo prebivanje. S tako kritino bi bilo smotrno prekriti večino streh v Sloveniji in v svetu. To je pomembno predvsem za objekte državne uprave, vlade in parlamenta ter sodstva, za vse objekte pedagoškega značaja, za bolnice, raziskovalne centre, poslovne, proizvodne, turistične in stanovanjske objekte.

To so gola BIOfizikalna dejstva, ki jih opredeljuje nov merilni sistem za več dimenzionalni prostor. Je že dodobra preizkušen in omogoča natančno opredelitev, kaj je dejansko zdravju škodljivo, kaj je zdravju koristno.

Avtor: Slavko Gorenc, samostojni raziskovalec, raziskovalni svetovalec, stalni sodni izvedenec elektrotehniške stroke ( elektronika,  avtomatizacija, informatika).
BIOfizika predstavlja bistveni pogoj za hiter in učinkovit gospodarski razvoj Slovenije s posebnim poudarkom  na  večjo produktivnost, varnost, zanesljivost, humanost ter skrb za okolje in prostor.

Odkup, reciklaža in prodaja odpadnih surovin

Odkup, reciklaža in prodaja odpadnih surovin

Meltal IS d.o.o. sodi v vrh evropskih podjetij, ki se ukvarjajo z odkupom, predelavo in prodajo odpadnih barvnih kovin kot so aluminij, medenina, baker, pocinkana pločevina, nerjavno jeklo, cink, svinec in železo. Deluje na širšem Evropskem tržišču ter v republikah bivše Jugoslavije. Poleg treh skladiščno-prodajnih enot v Sloveniji je prisotno tudi na hrvaškem trgu s predstavništvom v Zagrebu, na bosanskem trgu s predstavništvom v Sarajevu ter v Srbiji s sedežem v Rumi pri Beogradu. Sodeluje z več kot 20-timi državami v Evropi, od katerih kupuje ali prodaja odpadni material.


Barvne kovine

Barvne kovine

Podjetje Meltal IS na področju trgovanja z barvnimi kovinami sodi med pomembnejša slovenska podjetja, ki se ukvarjajo s to dejavnostjo. V naši bogati ponudbi imamo: vse vrste barvnih kovin v traku in ploščah (pocinkano pločevino, aluminij, baker, cink, svinec, medenino); kovinske strešne kritine in fasadne panele METRAPAN; krovsko kleparske izdelke ter zlitine.

PLOČEVINEKOVINE IN ZLITINE
STREŠNE KRITINE IN FASADNE PLOŠČE METRAPANKROVSKO KLEPARSKI IZDELKI
Novice / AktualnoPoslovne enoteInformacije za naročanje
Nova prosta delovna mesta: SORTIREC BARVNIH KOVIN (m/ž)
2018-09-21
SORTIREC BARVNIH KOVIN (m/ž) Kraj dela: Slovenja vas pri Ptuju
ODKUPUJEMO!!!!
2015-07-14
Ko ne veste kam bi odpeljati stare radiatorje, stare peči, vodovodne pipe iz medenine, žaluzije in vrtne ograje iz aluminija in bi z njimi radi zaslužili še kakšen evro, se obrnite na nas. Odkupujemo vse vrste odpadnih kovin: Odpadno železo Aluminij Baker Medenina Bron Svinec Cink Inox Ostale barvne kovine.... Kontaktirajte nas oziroma se oglasite v naših zbirnih centrih: Ljubljana (Cesta 24.junija 23 – Črnuče) Tel.:01/ 530 34 01 Maribor (Gosposvetska c. 84) Tel.:02/ 235 01 20 Slovenja vas pri Ptuju (Industrijska cona - Slovenja vas – Hajdina) Tel.:02/788 01 82 Kranj (Savska cesta 34) Tel.:08/384 59 90 Za višino zneska, ki vam ga bomo plačali za vašo kovino, se bomo dogovorili ob prodaji, saj se cene spreminjajo večkrat tedensko lahko tudi dnevno glede na svetovni trg.
NOVOST NA PODROČJU KOVINSKIH STREH!
2014-10-16
GRANITE HD KVALITETA BARVE! Ta kritini zagotavlja boljšo UV zaščito in se uvršča v razred RUV3. Debelina pločevine je 0,6mm,nanos cinka, ki ščiti pločevino pred možnim rjavenjem pa Z225g/m2.Nova garancija Isopan na navedeno kvaliteto strešnih plošč je sedaj 10 let. 
več >>

Meltal IS Maribor, Gosposvetska c. 84, 2000 Maribor

Meltal IS, PE Slovenja vas, Centralno skladišče prodaja nabava, Industrijska cona, 2288 Hajdina

Meltal IS, PE Ljubljana, Cesta 24.junija 23, 1000 Ljubljana Črnuče

Meltal IS, PE Kranj, Savska cesta 34, 4000 Kranj

Za prodajo in odkup odpadnih surovin pokličite na: 02/788 01 82.

Za prodajo barvnih kovin, strešnih kritin ter kleparskih izdelkov pokličite na: 02/788 01 70.