Nastavitve piškotkov

O skupini Meltal

 

 
Meltal IS


Poslovni center Meltal


Starodobniki


Meltal Zagreb


Meltal Sarajevo


Meltal Ruma


Meltal Poljska

POSLOVNI CENTER MELTAL - Zgradba C

Na zelo zanimivi lokaciji - v neposredni bližini  Koroškega mostu in študenstkega naselja na Gosposvetski cesti v Mariboru v najem nudimo:

 

 Prostore v I. in II. nadstropju poslovne stavbe C. Velikost posamezne etaže je 175 m2.

Tlorise prostorov si lahko pogledate v priponki:
tloris I. nadstropja | tloris II. nadstropja | predstavitev prostorov

Cena najema je 9,90€/m2. Prostori so klimatizirani in sodobno opremljeni z vsemi priključki. Možnost takojšnje uporabe!

Opis lokacije:
- Zagotovljena infrastruktura (elektrika, plin, optične komunikacijske povezave, centralno ogravanje, klimatska naprava).
- Neposredna bližina centra mesta, tik ob avtobusnem postajališču.
- Zagotovljena parkirišča.
- Restavracija, kavarna, trafika in bančna poslovalnica v hiši.
-
Finalizacija prostorov je možna v skladu z željami najemnikom.

Za vse informacije se obrnite na gospo Jožico Mesarec:

02/235 01 02, 031/572-382

E-mail: jozica.mesarec@meltal.si
Odkup, reciklaža in prodaja odpadnih surovin

Odkup, reciklaža in prodaja odpadnih surovin

Meltal IS d.o.o. sodi v vrh evropskih podjetij, ki se ukvarjajo z odkupom, predelavo in prodajo odpadnih barvnih kovin kot so aluminij, medenina, baker, pocinkana pločevina, nerjavno jeklo, cink, svinec in železo. Deluje na širšem Evropskem tržišču ter v republikah bivše Jugoslavije. Poleg treh skladiščno-prodajnih enot v Sloveniji je prisotno tudi na hrvaškem trgu s predstavništvom v Zagrebu, na bosanskem trgu s predstavništvom v Sarajevu ter v Srbiji s sedežem v Rumi pri Beogradu. Sodeluje z več kot 20-timi državami v Evropi, od katerih kupuje ali prodaja odpadni material.


Barvne kovine

Barvne kovine

Podjetje Meltal IS na področju trgovanja z barvnimi kovinami sodi med pomembnejša slovenska podjetja, ki se ukvarjajo s to dejavnostjo. V naši bogati ponudbi imamo: vse vrste barvnih kovin v traku in ploščah (pocinkano pločevino, aluminij, baker, cink, svinec, medenino); kovinske strešne kritine in fasadne panele METRAPAN; krovsko kleparske izdelke ter zlitine.

PLOČEVINEKOVINE IN ZLITINE
STREŠNE KRITINE IN FASADNE PLOŠČE METRAPANKROVSKO KLEPARSKI IZDELKI
Novice / AktualnoPoslovne enoteInformacije za naročanje
ODKUPUJEMO!!!!
2015-07-14
Ko ne veste kam bi odpeljati stare radiatorje, stare peči, vodovodne pipe iz medenine, žaluzije in vrtne ograje iz aluminija in bi z njimi radi zaslužili še kakšen evro, se obrnite na nas. Odkupujemo vse vrste odpadnih kovin: Odpadno železo Aluminij Baker Medenina Bron Svinec Cink Inox Ostale barvne kovine.... Kontaktirajte nas oziroma se oglasite v naših zbirnih centrih: Ljubljana (Cesta 24.junija 23 – Črnuče) Tel.:01/ 530 34 01 Maribor (Gosposvetska c. 84) Tel.:02/ 235 01 20 Slovenja vas pri Ptuju (Industrijska cona - Slovenja vas – Hajdina) Tel.:02/788 01 82 Kranj (Savska cesta 34) Tel.:08/384 59 90 Za višino zneska, ki vam ga bomo plačali za vašo kovino, se bomo dogovorili ob prodaji, saj se cene spreminjajo večkrat tedensko lahko tudi dnevno glede na svetovni trg.
NOVOST NA PODROČJU KOVINSKIH STREH!
2014-10-16
GRANITE HD KVALITETA BARVE! Ta kritini zagotavlja boljšo UV zaščito in se uvršča v razred RUV3. Debelina pločevine je 0,6mm,nanos cinka, ki ščiti pločevino pred možnim rjavenjem pa Z225g/m2.Nova garancija Isopan na navedeno kvaliteto strešnih plošč je sedaj 10 let. 
Ponudba VRHUNSKIH strešnih kritin!
2014-10-16
Z velikim ponosom pa vas ob tej priložnosti še obveščamo, da smo razširili prodajni program na ponudbo vrhunskih strešnih kritin nemškega proizvajalca ROMAkowski.NOVO: Na zalogi trapezna kritina ROMAkowski, 0,6mm, 18 mm PUR izolacije/alu folija, Z275g/m2, garancija 15 let!Za več informacij nas pokličite ali obiščite v kateri od naših poslovnih enot.
več >>

Meltal IS Maribor, Gosposvetska c. 84, 2000 Maribor

Meltal IS, PE Slovenja vas, Centralno skladišče prodaja nabava, Industrijska cona, 2288 Hajdina

Meltal IS, PE Ljubljana, Cesta 24.junija 23, 1000 Ljubljana Črnuče

Meltal IS, PE Kranj, Savska cesta 34, 4000 Kranj

Za prodajo in odkup odpadnih surovin pokličite na: 02/788 01 82.

Za prodajo barvnih kovin, strešnih kritin ter kleparskih izdelkov pokličite na: 02/788 01 70.